Over BloemenExpress

Wie wij zijn

BloemenExpress is een Europese online bloemen leveringsdienst die ernaar streeft om onze klanten de best mogelijke ervaring te geven.

We hebben een groot team van ervaren bloemisten die dagelijks de meest verse bloemen van kwekers in heel Europa met de hand plukken. BloemenExpress werkt samen met een aantal lokale bloemenwinkels om ervoor te zorgen dat er in elk land een grote verscheidenheid aan tuin-verse arrangementen beschikbaar zijn voor bezorging.

Wat wij doen

Bij BloemenExpress streven we ernaar om online bloemen te bezorgen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Onze website is gebruiksvriendelijk en ons klantenservice staat 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Het is onze missie om onze klanten de hoogste kwaliteit van bloemen en geschenken aan te bieden. Of het nu gaat om een ​​enkele roos of een groots arrangement, wij geloven dat elke bezorging een unieke ervaring moet zijn.

Waarom kiezen voor ons?

Er zijn veel verschillende redenen om BloemenExpress te kiezen voor het bezorgen van uw bloemen. Wij geven je alvast enkele mee: